https://www.youtube.com/watch?v=eLLfOVkp6so

Ahh.. daar ben je! Welkom bij Be:

Energetic Branding & Creative Events

Ontdek Be. Brands + Events in 60 seconden:

Energetic Branding

(Her)ontdek de energie binnen jouw organisatie! Succes begint met het creëren van de juiste energie, maar hoe? Het start met de branding: de visuele en niet-visuele identiteit die jouw merk presenteert. Maak mensen trots op het merk, zorg dat mensen zich verbonden voelen aan jouw merk. Samen werken wij aan jouw verhaal met positieve energie.

BE who you are from the inside and outside and imagine what your brand energy can do for your business.

Creative Events

Ieder merk staat in contact met de wereld, veel online en soms ook offline. Om jouw merkbeleving nu écht een energie boost te geven is het essentieel om medewerkers, relaties en opdrachtgevers aan een (live) communicatietraject en een evenement te laten deelnemen. Creatieve events waarmee je een unieke ervaring creëert en je merk een podium geeft. Deel de energie!

Remember that there is always someting to celebrate. Bring it to life and BE live!

Bij Be. Brands + Events zijn we goed in:

#brand-identity #events #creative-event-concepts #brand-insight-sessies #23plusone-emotive-branding #live-communicatie #bedrijfsidentiteit #teambuilding-workshops #strategie #positionering #brandstory #brandbook #website #digital #online-concepts #naamgeving #social-media-strategie #huisstijl #logo #creative-thinking #concepts #video #fotografie #promotiecampagne

Ontdek onze verrassend energieke werkwijze

De B van Brands en de E van Events komen samen bij BE Brands+Events. Het één kan niet zonder het ander. BE verdiept zich in jouw wereld en maakt door branding en events jouw organisatie aantrekkelijker.

Een betere interne merkbeleving leidt er toe dat je medewerkers ambassadeur van je merk worden. Dit geldt uiteraard ook voor het betrekken van je opdrachtgevers. Maak je klanten ambassadeur, laat hen actief deelnemen in de conceptfase en zorg dat ook zij het merk beleven én leven. In de afgelopen jaren hebben wij geleerd hoe we communicatie binnen een organisatie moeten interpreteren, flexibel te zijn en de ‘flow’ te creëren. Zodat we adaptief zijn in elke situatie, in elke wereld, om zo het creatieve proces rondom de organisatie en het merk in gang te zetten. BE laat je organisatie voelen waar je merk voor staat.

BE like us, BE yourself and don’t let idiots ruin your day!

Robert van Giesen

+31 610 944 345
robert@brandsandevents.nl

Helmi van Doorn

+31 625 297 353
helmi@brandsandevents.nl

Neem contact met ons op! Vinden we leuk 🙂

Loop je rond met een dringende vraag en denk je dat wij je kunnen helpen? Probeer het en daag ons uit. Open je mailprogramma, druk op ‘Nieuw Bericht’ schrijf jouw gedachten en/of vraag op. En ja, dan is het nog maar een kleine stap: druk op ‘Verzenden’. That’s it!

mail@brandsandvents.nl