Nationaal symposium – Samen voor leven “The Next Chapter”

De insteek van deze bijeenkomst was om met alle aanwezigen het volgende hoofdstuk te schrijven van “Samen voor Leven”. Durven dromen over de toekomst geïnspireerd door een informatief podiumprogramma afgewisseld met actieve werkvormen aan de tafels in de zaal. Het doel was om alle aanwezigen ambassadeur en schrijver van het volgende hoofdstuk maken.

In de ruimte stond een groot boek dat duidelijk maakt dat we dat hoofdstuk samen moeten schrijven. Iedere gast kreeg daarom zijn eigen Samen voor Leven boekje.

De impact wordt tijdens het symposium vergroot door ervaringsverhalen vanuit verschillende perspectieven zoals hulpverleners, nabestaanden en mensen die suïcidale gedachten hebben gehad.  Deze lopen als een rode draad door het programma en komen op onverwachte momenten gedurende de dag voorbij.

Het doel: nieuwe regio’s informeren en laten aansluiten bij Supranet community, een effectief suïcidepreventie programma van 113 Zelfmoordpreventie.

Project

Nationaal Symposium

Opdrachtgever

113 | Zelfmoordpreventie

Wat hebben we gedaan?

#concept #identity-design #event #logo #website #webdesign

“Op de dag van ons congres hadden Helmi en haar crew de volledige regie, waardoor wij ons compleet konden focussen op de inhoud en aanwezigen. Dat was heel fijn! Daarnaast dacht Helmi zeer actief mee over de opzet en vormgeving van alle programmaonderdelen én de aankleding van de locatie en gebruikte middelen.”

Roxanne Meijer, Kwartiermaker Supranet Community – 113 Zelfmoordpreventie